Tolong sy kawan2

Hb sy 9.7 . Boleh tak ajar tips mommies buat utk naikkan hb . Doktor bg zincofer mkn 2 kli sehari. Semoga sesuai dengan saya.

62 Balas

Saya pun dapat zincofer. Cara saya bangun pagi makan roti dulu lepas tu gap 2 jam baru makan zinkcofer dengan air perahan limau kasturi dlm 5biji campur air. Lepas tu rehat sat jangan banyak gerak nnti pening and nak muntah. Lepas tu gap 2 jam baru makan lagi. Alhamdulillah hb tak pernah bawah 12