Kalau HB rendah, anda buat apa?

Select multiple options
Makan hati, daging, ayam, limpa, kerang dan lain - lain
Makan bayam, kangkung, kailan, peria, puckuk paku dan lain - lain
Sila komen jika anda ada tips lain

591 respon

13 Balas

Sy pny hb hr tu turun sampai 10 , then doc tukarkan pd iberet, makan hati ayam, makan banyak buah .. minum orange juice . Alhamdullilah naik sampai 11.4

mkn ubat zincofer dengan betul dan tahan dari muntah. ingat 1 je dalam otak taknak lagi gugur akan ku rela kan ... 😌

semua di atas. yg paling utama makan ubat yg doktor bagi bersama air limau. alhamdulillah, hb saya naik selepas tu

saya makan buah oren sebb hb sya naik disebabkn buah oren 👍🏻 bukan limau ye ...bezakn bg yg tk thu 😆

Tips sy dpt dari kawan2, makan buah jambu batu. Hari-hari dia makan, Alhamdulillah bacaan hb cantik

consume susu anmum materna. sy hb pling tinggi 13 pling rendah 11 Alhamdulillah

Makan kacang kuda rebus, epal merah, air Sunquick, air kelapa

Makan kurma, mnm susu kambing.. Mnm jus pati delima..

Semua di atas dan makan buah jambu batu

Amalkan iron rich diet setiap hari