saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

Beli pati delima gulsan. Kat shopee pun ada. Kalau sy mmg berkesan. Minum dari awal kehamilan lg

sy mkn vitamin ni sis..daripada hb 10..naik 13..nurse dkt klinik sy yg bgi.dkt farmasi pn ada.

sama,. hb sy pun low sblum nie,. sy ikhtiar dgn mgamalkn buah delima,. alhamdulillah da naik

Cuba makan ubat iberet dgn air sunquick time prt kosong..in shaa Allah HB akan naik..

hb sy mmg low.. give up mkn iberet dgn obimin... alhamdulillah bila nk due normal

Saya makan jus delima guilsan tu. Sejak makan tu hb tak pernah kurang 13 Alhamdulillah

3y ago

alhamdulillah... jus delima Guilsan ye... ok noted

sy amalkan kurma jaa ,,zincofer tu pun mkn kdg² jaa mkn sbb xnaik lg trun ad laa ..

3y ago

kan... sama lah... makan tapi hb makin rendah...

Minum jus avocado dlm seminggu 3 atau 4 kali and banyakkan makan sayur 😊

try mkn obimin pluzz...bukn obimin ye....ade beza...saye mkn ok hb 12 je .....

3y ago

yg tu suppliment pregnnt...dlm tu smue ade vitamn itu ini omega 3 complete...sebb saya pun kes mcm awak hb rendh...alhmdulillhhh ni ank ke3 saya mkn yg ni je...hb cntik

makan buah delima . sy 10.7 naik ke 11.3 seminggu . non stop makan buah delima

3y ago

ye sis . tapi tengokla kalau besar tu makan separuh jee . sy beli yg besar 2biji seminggu baru habiss 😂😂 tapi alhamdulillah lah naik . sbb x pernah 11 klau cek kat klinik😩