HB LoW

HB... makin hari makin menurun..... mummy2 ada cadangan tak apa perlu saya makan dan praktiskan untuk tingkatkan HB.... dah macam2 try... makan hati ayam... jambu batu.... horlicks..... tapi.. ????

13 Balas

saya pun hb low. tiap kali check up mesti result saya 10. ni nak dekat bersalin bru lah naik, esok nak appointment risau sangat, jd malam tu sy malam buab jambu batu. esok result sy 11.3 😀. cuba sis makan jambu batu before tido dan breakfast. insyaAllah sgt mmbantu. jus mamariam dgn sy tak serasi, hb tetap low.