HB LoW

HB... makin hari makin menurun..... mummy2 ada cadangan tak apa perlu saya makan dan praktiskan untuk tingkatkan HB.... dah macam2 try... makan hati ayam... jambu batu.... horlicks..... tapi.. ????

13 Balas

Jgn ambik minuman yg menghalang penyerapan zat besi spt teh,kopi,nescaffe,milo

Makan jambu batu.. In sha Allah naik.. Sbb saya sendiri amalkn

Kurangkn minum teh , nescafe & kopi . Banyakkn mkn buah delima , buah kurma ,sayur bayam (masak air ja jgn campur apa2) ,mkn kerang

5y ago

teh ea... suka minum teh susu........