HB LoW

HB... makin hari makin menurun..... mummy2 ada cadangan tak apa perlu saya makan dan praktiskan untuk tingkatkan HB.... dah macam2 try... makan hati ayam... jambu batu.... horlicks..... tapi.. ????

13 Balas

Mkn kerang, kupang, tembikai.. Sbb saya pernah terjebak msk kls ibu mengandung pdhal masa tu saya dah lama bersalin. Jd nurse ajar cr masak kupang & bg mkn jambu & tembikai.. Dia ckp kalo hb low mmg kena mkn kupang, nanti hb cantik.. Actually now saya pregnant 19 weeks & alhamdulillah hb saya 12 je walaupun saya x mkn syr & ikan.. Cuba ler try..