Just mum

Hb darah low dari start checkup sampai lah sekarang ?. Ada suggestion tak untuk yang kurang darah. Tinggal 3 week je ni ?

9 Balas

kurangkan minum minuman berasaskan kafein , kalau saya makan jambu batu jangan kupas kulit dan jangan makan dengan asam . minum susu HL,

Mkn nie ....sy dlu first pon hb kurng ...mcm2 mkn tuk tmbh...8.7....lepas 2 weeks naik 9.3...skrng da 11.3..alhmdulillah 🤗

4y ago

Mkn ni jugak... tp hb naik tak bnyk... 10.1 naik 10.6...🤔

Cuba try minyak kelapa dara ibu..sy amalkan tu..alhamdulillah..hb terus naik..dr 10 ke 12..

Makan jambu batu, sayur bdaun mcm bayam, ikan bilis, kerang, daging, hati ayam

Hati ayam mix isi ayam masak kicap. Makan setiap hari. Pagi tghri mlm.

Sis mmg hb low ke..atau ada anemia ke...thalasemia ke..

Try susu kambing dgn gulsan pati delima

Skrg hb berapa

Mkn iberet