I have low blood.

do u have suggestions to control low blood?

9 Balas

minum organic minyak kelapa dara...sgt bgus utk ibu dan baby...ia akn naikkan hb..mkn kerang,kurma...sayur beetroot lagi bgus utk naikkan hb...

5y ago

HB tu Naik kejap je Saya ni... pastu turun. cepat je letih sis

Try makan kurma pagi2 3 biji. Tgh hari atau malam mcm tu makan buah delima. If tiada buah delima. Try minum pati delima.

5y ago

Makan delima, then bnyk mkn daging and kerang..

minum pati/buah delima , jambu batu ya sis

sma sya..cek bp sllu rendah..hb ok tpi bp low

Byk makan kurma, sayur2 like bayam.

Saya pun low .. 8.0 saja hb saya

5y ago

rendah sangat tu... Saya 10.4...jadi beli hati ayam n masak sndri...pastu mkn byk sayur. harap2 Naik lebih la

Red meat works for me!

blood pressure ke hb?😅

5y ago

darah rendah ... doc n nurse asyik Suh mkn itu ini... tapi tekak x lalu Mana... pastu try ambik skit2 pon sama x Naik sgt

Try minum jus mamariam

5y ago

X pe sis... Janji Naik... Saya hr tu abis gak 4 botol.... Elok minum...