Memang akan jadi macam ni ke ?

Haritu saye keluar lendir darah, dah pergi hospital dan kene tahan wad. Doktor cakap sebab luka pangkal rahim (erosion). Lepas balik rumah dalam 3 hari macam tu dah takde keluar lendir darah tu. Semalam seharian saye keluar berjalan pergi mall dan settlekan macam2 urusan, tetibe harini keluar lagi lendir darah tu tapi tak banyak lah dan tak rase sakit pun. Baby pun gerak okey je. Memang kene bedrest je ke ? Sebab sekarang saye dah 34 minggu.

2 Balas

lebih baik awak rehat... ye bahaya untuk bby.. kak saya hari tu kena tahan wad terus baring je ats katil... saya pulk tak tahu mengandung pergi naik Cameron Highlands balik2 sakit turun darh dalam 3hari gugur... saya bukan nak tkt kan awak cuma nak bagi tahu pengalaman saya...

Ya awak mmg kena bed rest