Ada tak mommies pernah guna barang-barang ni?

Haritu saya gelabah dengan barang baby hahahaha lagi gelabah bila baca ada orang post kat sini jugak bagitau kena sediakan baju butang untuk baby hahahaha saya pi beli rompers pulak dah haha mujur sehelai je beli haha Kali ni gelabah nak barang berpantang mommy pulak hahaha sebab lepas habis khidmat CL ni saya berpantang sendiri huhuuuuu Ada tak mommies biasa guna barang-barang kat bawah ni? Barang-barang ni semua dari satu kedai oren je senang hahah

Ada tak mommies pernah guna barang-barang ni?
11 Balas

Saya makan ni time dekat wad lepas bersalin anak first sebab nak senang membuang punya pasal dengan takut sebab berjahit ? tapi lepas dah membuang tu tak makan dah sampai anak habis kuning . Makan pon 3-2 hari sekali je sebab memang lawas betul

6mo ago

Seram sis nak membuang klu jahitan masih baru uiii.. makan lh ubat yg boleh lembutkan najis nanti hehe pengalaman sy lahh