Set berpantang

Hai mommies. Nak tanya, set berpantnag ni perlu beli ke ? Kalau kita ambil bidan untuk urut dan jaga kita time berpantang, set tu kita perlukan juga ke ? Sebab selalu barang barang guna barang bidan. Paling tak kita kena sediakan bengkung je lah kan ? Kenlepas habis session mengurut tu kita kena jaga diri sendiri still kena guna set pantang tu ? Minta pendapat mommies sebab nak prepare barang barang dah ni. Hihi kalau tak perlu, tak nak beli. Kang nanti membazir pula.

2 Balas

atas diri masing masing... sesetengah org..buat cara bidan...3pg urut n tungku,n barut perut...setelah sembuh jahitan...Lau BG sy la sis..sy urut selepas bersalin...atas diri sis la mcmne...

suda dua orang anak tk prnah guna bidan sediakn bengkung hnya brpantang cara mkanan...minum akar kayu ubat kg...tk prnah minta urut slepas brsalin..