Ada tak mommies pernah guna barang-barang ni?

Haritu saya gelabah dengan barang baby hahahaha lagi gelabah bila baca ada orang post kat sini jugak bagitau kena sediakan baju butang untuk baby hahahaha saya pi beli rompers pulak dah haha mujur sehelai je beli haha Kali ni gelabah nak barang berpantang mommy pulak hahaha sebab lepas habis khidmat CL ni saya berpantang sendiri huhuuuuu Ada tak mommies biasa guna barang-barang kat bawah ni? Barang-barang ni semua dari satu kedai oren je senang hahah

Ada tak mommies pernah guna barang-barang ni?
11 Balas

Barang2 pantang ni optional. Terpulang nak pakai atau tidak. Saya sendiri tak pakai sebab tak suka benda renyah dan bau2 herba hehe

6mo ago

saya pun tak guna tak makan.. bengkung beli sampai 2jenis semua pakai sekali je🤣 baju baby tu, rompers kalau yg jenis sarung dr kepala tu susah pakai baby lembik kalau ringan ok la sikit tp kalau berat penat nk angkat2