i made a mistake bagitau kat buku pink.

Haritu saya bukak buku pink, doctor ni jenis saiko jugak la dia bnyk tanya kan.. tapi tekaan dia betul. Jadi saya bgitau la saya pernah hamil tapi dah gugur. Sebab masa tu saya bukan islam, jadi dia pun tulis kat buku. Aborted blablabla 2014 mcm tu.. tapi suami sya tahu... Lepas suami sya nampak kt buku tu dia marah saya .sbb benda ni tk pernah cerita dngn family dia. jadi tak tahu mcm mana nak sorok buku pink bila family belah suami tanya, sudahla kakak ipar saya pun doctor , saya tkda family la sbb anak yatim.saya asyik fikir mcm mana nak sorok kesilapan ni .takut sebab ni semua aib.. 😭

26 Balas

Buku pink kita takyah tunjuk kat org. Simpan je sendiri elok elok. Kisah silam tak perlu ungkit, cukup kita dah berubah jadi lebih baik.