Buku Pink KK

Normal ke nurse KK suruh datang bukak buku pink week10. Call dia dari week 5 lagi & ckp nak buat appointment buku pink. Dia bagi date tu. Rasa mcm lambat je, dah la kita ni first time.

9 Balas

Sy dah 8w then pergi kk utk buka buku, lastly disuruh dtg nanti 10w.. Terkejut juga, selalunya terus buat buku.. Mungkin prosedur sekarang kot..

biase 12 minggu & ke atas baru buat buku pink. klinik kk memang macam tu. diorang akan bagi tarikh untuk kita booking buku pink.

Normal jaa sis.. saya pun bkk buku dah 13 weeks dah.. sabar ya 😁😁😁tambah2 pulak sekarang musim covid..

ok je sis normal.. jgn lebih 12weeks je.. 10weeks tu sgt ideal boleh nmpak baby dgn jelas dh.. 🤗🤗

normal for 1st time.. unless kalau kita ada penyakit better pegi buka buku seawal 6minggu

normal je sy 11w lebih bru dia bg date bukak

saya..11 weeks kk panggil bukak buku pink

tak lambat. normal. sy 12 minggu bru buka buku

5mo ago

Dah beranak dah

normal. saya 11w baru buka buku pink.