Ibu2 ada pengalaman cms sy

Harini temu jnji sy dgn doktor sbb hrini hri scan kandungan sy..tp doktor ckp masi xble nampak suru sy dtg blik 9hb bulan3..and sy tnyaa doc kalu sy mgandung atau x sbb dr bulan1 smpai bulan ni sy x haid2 lagi... and sy ada nenek bidan kampung.. nenek sy ckp sy mgandung tp bila jmpa doctor x da pulak😔 sy test pregnant pon line 1 jew...kecewa sy hampa

2 Balas

sy blm ade pengalaman mcm ni..tp xper..tunggu lagi sis lagi few weeks ya..in shaa Allah bakal ade rezeki zuriat aamiin