Ibu2 ada pengalaman cms sy

Harini temu jnji sy dgn doktor sbb hrini hri scan kandungan sy..tp doktor ckp masi xble nampak suru sy dtg blik 9hb bulan3..and sy tnyaa doc kalu sy mgandung atau x sbb dr bulan1 smpai bulan ni sy x haid2 lagi... and sy ada nenek bidan kampung.. nenek sy ckp sy mgandung tp bila jmpa doctor x da pulak😔 sy test pregnant pon line 1 jew...kecewa sy hampa

2 Balas

sis blh je g klnik lain..in kes sy g klnk satu ni ckp bb xde dlm kantung..ati mane xrisau..lps eskkan tu sy g klnik lain..scan terus nampak bb dh besar dh skli heartbeat.. cousin sy pn same..ade klnik ni die prgi doc ckp x peknen tp stress..byglh x peod brbulan ..siap bg ubt trun darah..cousin mkn jd pening..last g klnik lain scan..bb dh 4 bln

sy blm ade pengalaman mcm ni..tp xper..tunggu lagi sis lagi few weeks ya..in shaa Allah bakal ade rezeki zuriat aamiin