URI

Harini scan 28weeks nak tengok keadaan bby. Lepas doktor scan, cakap size bby okay. Bby aktif. Kuat menendang pula tu? lepastu scan uri. Doktor kata uri dekat bawah. Saya macam blur? Apa uri kat bawah. Sebab firstime kan hahaha. Doktor panggil doktor satu lagi. Diorg cakap uri saya dekat dengan bawah. Saya masih blur. Cuma doktor cakap takpelah saya adjust appoinment awak dgn doktor pakar saya ya. Ada ke mommy2 yg kat dalam ni sama kes dengan saya? Effect sangat ke kalau uri kat bawah? Atau any suggest supaya saya lebih berhati hati?

URI
48 Balas

Mas pun uri kat bawah type 3.. hr tu 30 weeks kena refer pg O & G scan.. memang confirm uri bawah ...nanti 34weeks kena refer balik ke O&G.. Kalau maseh bawah kena admit dekat hospital sampai uri naik tak naik jugak 38weeks czer.. minta2lah uri naik...kat hospital doktow akan pantau keadaan kita.. pengalaman kakak2 cakap kita kena baring je.. hurm... minta2lah naik.. Aamiin.. taknak czer😥😥

4y ago

Aamiin..tq sis