Uri bawah normal tak

Hi. Second scan kat klinik kesihatan masa 18weeks 4days doktor ada cakap kedudukan uri kat bawah .maksudnya apa ye? Normal tak ye? Tak sempat tanya doktor semalam

2 Balas

sama dgn sy sis, dr tak bg angkat berat. bedrest je. sakit perut or keluar darah kena terus ke hospital. tp sebab 18 minggu masih awal lagi dia boleh naik semula. kena byk fikir positif

2y ago

betul. dr xde bgtau apa sebab tgk google masih awal ,uri akan naik bila kandungan besar biasany

Uri dibawah mudah ada pendarahan. Xblh lasak etc.