URI

Harini scan 28weeks nak tengok keadaan bby. Lepas doktor scan, cakap size bby okay. Bby aktif. Kuat menendang pula tu? lepastu scan uri. Doktor kata uri dekat bawah. Saya macam blur? Apa uri kat bawah. Sebab firstime kan hahaha. Doktor panggil doktor satu lagi. Diorg cakap uri saya dekat dengan bawah. Saya masih blur. Cuma doktor cakap takpelah saya adjust appoinment awak dgn doktor pakar saya ya. Ada ke mommy2 yg kat dalam ni sama kes dengan saya? Effect sangat ke kalau uri kat bawah? Atau any suggest supaya saya lebih berhati hati?

URI
48 Balas

Bahaya sis uri kat bawah. Baby x dpt keluar dari rahim. Sy 20w pernah uri kat bwah..doktor siap cakap lagi kalau dah nak dekat2 bersalin still uri kat bawah..terpaksa czer. Alhamdulillah dah nak dekat2 bersalin ni uri dah naik..baby kat bawah..so ada jalan tuk baby keluar..