Mcm 2 line. Korg pun nmpk double line ke? Ini test sehari sblm haid. Ini bukan evaporation line kan?

Harini period skip hari ke2. Mmg klu ikutkan nk test lagi another day tp mahal pula nk beli lagi pregnancy test baru. Kalau seminggu clear jugak piyod yelah tu. Btw korang nampak 2 line merah jugak ke?

Mcm 2 line. Korg pun nmpk double line ke? Ini test sehari sblm haid. Ini bukan evaporation line kan?
5 Balas

gambar kedua tu nmpk samar bukan evaporation mcm upt test sy ni. Tp ni sy test masa lewat period 3minggu (period sy x teratur) ni sy saja2 cek biarpun dah minum air banyak sblm tu mgkn sbb tu la nmpk samar. gmbr kedua sy share di bawah ni saya cek tengah hari. line kedua dah makin jelas..

1y ago

Tq awak. gmbr 1 dan 2 actually gmbr yg sama. cuma gmbr 1 sy zoom dan cuba adjust lighting. No 2 tu gmbr asal. Sy pun suka dgn brand clearblue. x confius. kebetulan brand tu xde pulak kat kedai masa nk bli upt jd beli jelah. Amin tq awk ☺️

positif... tahniah sis..

1y ago

yeke, Alhamdulillah. 2nd child. Tq 😊

alhamdulillah tahniah

1y ago

terima kasih 😊

try lagi 2 minggu.

1y ago

tq atas cadangan sis. betul juga. Baik sy cuba ☺️

positif....tahniah

1y ago

Alhamdulillah thank you 😊