Test pregnancy double line samar samar positive ke?

Hai semua,saya nk tanya kalau saya test pregnancy 2 hari seblm trkh saya period lps tu nait double line samar samar mcm ni pregnant ke?

Test pregnancy double line samar samar positive ke?
10 Balas

Pergi je klinik untuk confirmkan pregnancy. Nanti Dr scan, kalau tak nampak..Dia amek darah baca hcg 2 kali. Kalau bacaan hcg double kali ke 2 dari bacaan pertama, sah pregnant dah. Saya pun samar bila pakai upt

sy pn mcm ni gak..tp terang sikit..tp g scan xdk nmpk ap lg..dkter ckp bru lg.. period xdelay lg.. test smnggu awl sblm delay period pn dh nmpk double line.. tp msih tkt2 lg sbb dkter ckp xnmpk ap2 pn 😪

cuba lagi 5 hari akan datang , saya mula mula macamtu lepas 5 hari saya test dah mula naik terang & positif 🥰

In Shaa Allah.. Moga dipermudah segala urusan.. Nnt sis update gud news ye

iya. pregnant dh ni tp kalau rasa konfius check upt sekali lagi

try cek 2@3 hari lg..klu line semangkin terang mksudnya positif

rasanya yee laa . sebab saya pun semalam samar samar

Blh test guna clear blue pulak

blh jdi positif

batu