Alhamdulillah, nampak kantung dan baby

Harini pergi scan, Alhamdulillah berjaya nampak kantung dan ada small tiny dot dalam tu kira now i dah 5 weeks. Nak tanya mommies, korang selalu bagitau orang korang pregnant bila? So far now i dan hubby je tau haha tak sabar nak bagitahu kakak sebab dia pun preggy jugak beza 3 minggu 😬

Alhamdulillah, nampak kantung dan baby
7 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.. beznya bila scan da nampk.. sy xberani lg nk scan tkut jd mcm sblm ni… mei ari tu sy gugur.. g scan nmpk kantung je.. skrg hamil lg… tp xnk mengharap takut kecewa lg.. tunggu 10w baru g scan..doakan sy juga ya semoga kandungan yg ni kuat

Tahniah. Happynya klu scan nampak mcm ni. Sy scan 6 wks + nmpk kntung je baru. Sy masa ank pertama dulu result positif je x sabar2 share ngan mak @ mntua minta doakn baby n mama dia sihat² tp dgn kwn² rapat tunggu 3 bln. Social media sy keep it private smpi bersalin.

Alhamdulillah tahniah! Sy pun bru scan smlm, 7w. dah nampak heartbeat. ikut period baru 6w, beza skit. Tp takpela asal semua sihat. Sy bgtau family je. 🥰

Tahniah sis 😍🥰 sya pn pregnant 5weeks klmarin pegi scan tpi npk telur je best nye sis dpt npk kntung n baby 😊

sy trus bgtau org tua, mertua, adik beradik n ipar.. minta doa dr mereka.. yg lain2 sy xbgtau, biar dorg tau sdri 😂

Alhamdulillah tahniah awak. ☺️ Saya bagi tahu lepas dapat result UPT +ve. Family saya dengan family suami. Hehe

saya tak scan lg ..kira2 masuk 6week...yg tahu suami dan parent sya...belah suami tak tahu lg...sbb takut