Alhamdulillah, nampak kantung dan baby

Harini pergi scan, Alhamdulillah berjaya nampak kantung dan ada small tiny dot dalam tu kira now i dah 5 weeks. Nak tanya mommies, korang selalu bagitau orang korang pregnant bila? So far now i dan hubby je tau haha tak sabar nak bagitahu kakak sebab dia pun preggy jugak beza 3 minggu ?

Alhamdulillah, nampak kantung dan baby
7 Balas

Alhamdulillah tahniah! Sy pun bru scan smlm, 7w. dah nampak heartbeat. ikut period baru 6w, beza skit. Tp takpela asal semua sihat. Sy bgtau family je. ?