6 weeks 2 days dah nampak baby kecik je dalam kantung dia 😍💛

Alhamdulillah haritu 6 weeks 2 days scan. Nampak kantung semakin membesar & nampak baby kecik comel je dalam kantung. Tak sabar nak scan lagi in a few weeks! Esok nak masuk 7 weeks. In shaa Allah 8 weeks or 9 weeks scan lagi 😍🤰💙✨ harap baby and me sihat sentiasa! #firstbaby #pregnancy #1stimemom

14 Balas

hi saya pon sama 6 minggu haritu scan nampak kantung n baby kecik lagi..heart beat pon doc bg dgr😍😍...lagi skali scan masa 9 minggu dah besar sikit dok gerak2 tangan nya tak sempat husband ambil video 🤭🤭...next nak scan 16minggu nk tgk baby ...semoga urusan kita semua dipermudahkan ye..semoga mommy n baby sihat2 ..😘😘

4y ago

Hehe saya baru nak masuk 10 weeks heheh seronoknyaaaa!! 😍😍😍🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Saya pon baru sudah scan...alhamdulillah la baby sihat dan membesaq dgn berat n minggu Umur bby,alhamdulillah skrg da 29minggu nk msuk 30minggu😍😍,membesaq dgn sihat ya syg ibu dgn ddy syg2 sngt2.

4y ago

Terima kasih sy pon doakan awak jugk...

Tahniah sis..saya pun scan masa 6 weeks da nmpk kantung gan baby kecik je cm kacang peas..sekarang da masuk 12 weeks..Moga Allah Permudahkan urusan sis.. #AnkFirst🤭

4y ago

Yayyy baby 2021 👼🤰

Cepat nye nampak, ada rasa cramp2 tak awal pregnant? Saya call klinik but nurses kata scan after 8weeks and above so terbantut rasa nk pg scan.

4y ago

In shaa Allah semua ok. No problem ❤️

saya pun masa 6 weeks nampak kantung, baby dan heartbeat. now dah 22 weeks 🥰 tahniah sis! semoga baby and mommy sihat selalu ya #firstbaby

4y ago

Alhamdulillah tahniah jugak sis 👼😍 in shaa Allah amiin yarobbalalamin hehehhe

Sis scan bawah ke perut? Saya khamis ni scan juga. Baru 1st time Hopefully nampak :) 6 weeks juga

4y ago

Kat perut hehe yang penting jgn lupa simpan air kencing masa nak scan. Tahan kencing kejap. Lagi senang nampak tau. Semoga semua dipermudahkan for you ❤️❤️

congratulations dear...take care. don't Skip said folic n Maltefor

3y ago

Iberet tu apa yea dear? Maaf tanya

hee.. jaga diri tau...semoga baby n momy sihat..aamiin😍😍😍

4y ago

Hrhe thank youuuu amin yarobbalalamin ❤️❤️

Cerita la pengalaman mommies! 😍😍😍🤰

Hi. Memang kene kerap scan ke?

4y ago

Okay thank you awak 🙆‍♀️❤️