perancang keluarga

Harini nurse datang melawat rumah, kali kedua dah nurse tanya dah bincang ke dengan suami nak pakai perancang apa. Saya ada bincang dah sebenarnya, ingat nak pakai kondom je untuk perancang. Tapi segan nak bagitau nurse macam tu. Kot tak boleh ke kan. So saya jawab lah belum lagi bincang dengan suami. Macam mana ehh?

5 Balas

bagitau aje la nurse tu. nak malu kenapa.. nurse tu dah jumpa bermacam jenis orang. tak payah nak malu bagitau apa yg kita nak..

baca cara rancang kehamilan dlm buku pink dkat belakang tu.. situ ada pilihan & tahap keberkesanan perancang yg awk nak pilih..

kat buku pink ada cara merancang. pilih je. xperlu malu sis. nurse slalu sporting je.

4y ago

Takde pun dalam buku pink saya 😅

nak selamat cucuk depo. atau pun iud.

Buntuuuuuu