Pening nak amek perancang mana

Saya first mom dan harini anak saya dah sebulan. Nurse dah mula tanya nak ambil perancang apa. And dia suruh bincang dulu dengan suami. Persoalannya 1) saya jenis selalu skip ubat. Sesuai tak kalau saya makan ubat. Kalau ambil ubat kena pakai protection juga ke bila bersama dengan suami .

1 Balas

apa2 perancang yg diguna sekali pun, sila buat double protection. awk sndri bgtau awk tak disiplin mkn ubat, so ubat tk sesuai. ambil depo cucuk dkt kk. iucd kena tnya kk bila blh pasang.