Happy Cousins Day!

Harini merupakan Hari 'Cousins Day' sedunia tau mommies! 👨‍👧‍👦 Cuba komenkan kenangan paling tak dapat dilupakan antara mommies dan 'cousins' mommies di ruangan bawah ini🥰 Mana tahu, cousin mommies terbaca kan?😉 Jangan lupa juga untuk guna kan bingkai gambar yang di sediakan di ruangan photobooth ya☺️

Happy Cousins Day!
8 Balas

Alhamdulillah dari kecik smpai besar hbgn kami adik bradik dgn cousin2 smua rapat mcm adik bradik.. Raya pn nk sedondon smua

Masa kecik dan masa masih d bangku sekolah Menengah,Rapat..tapi skrg dah jauh bawa diri,dgn kehidupan masing2

Masa kecik agak rapat, tapi semakin menjauh bila masing2 dah ada family sendiri

Rapat, tapi sekarang semua busy debgan hidup masing2

Sya xbrp rapat dgn cousins sya.

dgn cousins xde yg ngam..

happy cousins day

👍