Sertai pencarian #bayiTAPogos hari ini!

Hi mommies semua😘 Jom sertai misi pencarian kami dalam mencari #bayiTAPogos 😍 Mungkin bayi anda yang terpilih👶💋 Muat turun gambar bayi anda, hias menggunakan bingkai atau pelekat #bayiTAPogos seperti di bawah dan jangan lupa gunakan #bayiTAPogos pada setiap post gambar anda ya😉 Goodluck mommies🥰

Sertai pencarian #bayiTAPogos hari ini!
23 Balas

Bila dah tekan 'Bingkai' tu, nanti skroll je sampai bawah tau. Nanti akan nampak Bingkai #bayiTAPogos 😉😘

4y ago

Sme la... Mmg dah scroll, x jmpa frame ni

Knp sy cari bingkai ni smpai ke bawah tkde pn..nak join tp tula bingkai pulak tkde😅

4y ago

alaaaa ada puan. mommies lain pon ramai dah jumpa.cuba skroll dekat komen bawah tu min dah tunjukkan 😀

ni sy scroll smpi last.. byk kali refresh... mmg xde mcm yg admin bg tu

Tekan Photobooth, tambah cerita anda dan pilih 'Bingkai' ya semua😘

Kat mana nak dpt frame bayiTAPogos ni? Kat photobooth takde pun

4y ago

Ada di bahagian photobooth puan. Tekan pilih gambar dan pilih bingkai. Skroll sampai bawah sekali nanti jumpa💕

Waa..super excited nak join dan Post gambar 😘💕💕💕

dh byk kali scroll smpi bwh tp xde pn bingkai ni

4y ago

dh dpt.. sy kena uninstall pastu install blik br ada.. tq ya

Muhammad Fawwaz shafieErzy #bayiTAPogos

done post 🥰🥰🥰

tapi baby saya september 😅