36 weeks due date 26.12.2020

Harini masuk 36 weeks .. debaran tu dah makin terasa .. Ya Allah, permudahkan urusan bersalinku.. anak pertama ni nervous lain macam.. siapa due sama dengan saya 26.12.2020 🤰🏻

9 Balas

Allahumma Aamiin 🤲🏻. Semoga Allah permudahkan urusan sis bersalin nanti dan moga selamat semuanya. Aamiin

Samaa. 25/12. Semoga dipermudahkann.. banyakkan exercise utk naikkan stamina yaa 😊

semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby.. selamat semuanya.. aamiin🤲

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

Sya 25/12...semoga dipermudahkan....

semoga semuanya selamat

Aamiin insyaAllah

sya 25 bln 12😂

dh srah diri ka