Baby November

30 weeks of pregnancy. 10 more weeks to go in shaa Allah.. Hye mommies yg bakal brjuang. Sape due November? Excited+Nervous bercampur baur. Dh start terasa debaran di dada. May Allah ease our journey aamiin ?

26 Balas

4aribln 11 due sma dgn hrijdi sya😂brg semua dah sdia dlm beg,,tggl tggu nak kluar jak lg bby dlm perut,,nervous nak b'salin xtau kat hsptl mna ntie😅

5y ago

insyaallah,,aminn smga sglanya d permudakn☺

Sy 19/11 xbeli pape pon guna abg dia pnya,,, Cuma nk beli tilam dia ja ,, tgh stress sbb kalini kene pantang rmah mertua😭😭

5y ago

jgn stress² mommy.. smoga dpermudhkn smua ya 😘

Saya 15/11 ni.. Anak ke 4. InsyaAllah.. Tpbrg apa pon x beli lg.. Hahha.. Arap2 semua kita dipermudahkan.. Aminnn

5y ago

in shaa Allah aamiin 😍

Sy2 18/11 ni now 31week..tp doc suruh bersalin 38week sbb gdm on pil..doakan sy dipermudahkan yer 😘😘😘

5y ago

Aminnn..time ksh ❤

Amin... Inshaa allah... Sy 9/11...mummy2 dh prepare brg baby blum? ☺

5y ago

tk lama dah tu.. May Allah ease Mommy.. brg tk prepare lg 😅

sya 30/11. brg bby ade yg x complete. brg ibu dia lg la blom ade. 😅

5y ago

hehe... aamiin. moga dipermudhkn urusan awk jugk😊

Due 11/11/2019 .. tapi brg baby tak prepare lagi 😫 now dh 31 w ..

5y ago

Aminn .. takut + happy 😅🥰

8-11. Semua da sedia. Tinggal nak packing barang g hsp je nanti.

5y ago

Sy pn 8/11 jgak due...baru settle basuh baju baby..tnggu nk packing jgak...

Due 26/11..alhamdulillah barang dh siap..tinggal masuk beg..

5y ago

Alhamdulillah.. May Allah ease 😍

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️26 nov

5y ago

Tq sis...amin🙏🙏🙏