Due 6/2/2023 Kena masuk wad 38 weeks. Tapi 36 weeks dah bersalin

Saya dah selamat bersalin 9/1/2023.. 36 weeks..

5 Balas

Mcmne ye sis bersalin normal ke czer? Saya pon due next month, next week baru 36w. Boleh share tips tak? Saya gdm on diet, gbs + . Klu siapa pengalaman mcm saya boleh share tak psl gbs+ tips semua? Saya tk nk baby kena infection pape masa bersalin 🥲

1y ago

kita sama..gdm on diet dgn gbs+..dua anak sebelum ni tak ada gbs..yg ketiga ni ada pulak..risau je rasa..minggu depan pun baru nk nk masuk 36week..

salam nak tanya ada ke 36weeks baby masih kepala diatas? apa perlu buat ya untuk baby turun? Dah pujuk, keep buatt solat hajat, banyak sujud, jumpa bidan kg pon dah, tapi xdapat nak pusingkan perut kecik, buat air doa untuk minum ja.

1y ago

try pujuk.. byk kn memujuk.. klo xmau xboleh buat apa.. skli bole pujuk jee byk berckp ngn baby.. bg rewards bersedekah or bernazar.. cm sy nk dpt baby ni 3 thun tunggu.. bernazar ahlamdulillah pregnant

Alhamdulillah.. bru bce post sis psl pilihan bersalin..

sorry nak tanya kenapa sis bersalin awal ye?

1y ago

ya nk Tau jgk knp...

sis bersalin 36week kena tahan wad lama tak?