Due date 24/08

Siapa due date hari ni 24/08/2022, tapi masih belum ada tanda2 nak bersalin mcm sy lagi? Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua ya.. Aamiin3x Ya Mujibassailin 🤲🏻 #due24 #serahdiri

Due date 24/08GIF
5 Balas

Cuba sis main puting sis. Sbb sya main2 tiber contraction dah beranak pn . Tpi lebih due dah 3hari la.😅

2y ago

Aah betul. Sy pun buat nipple stimulation ni & terus beranak esoknya

Sy due 22/08. Dari smlm sakit bahagian vagina, tanda lain tkda lg 😭😭

kena serah diri ke? saya due harini jugak huhu. still xdak tanda lagi

2y ago

dr dkt kk bg tarikh baru utk serah diri. balik kk terus keluar blood show. alhamdulillah 25hb dh bersalin

Sme sis 😮‍💨 penat dh nk thn sakit kt bwh

2y ago

Kan sis sakit sangat

semoga urusan sis dipermudahkan

2y ago

Mudah-mudahan, Aamiin3x . Terima kasih ya sis 🌹