36 weeks, baby August.. insyaAllah

Siapa kat sini dah 36 weeks ? Due daye sy 14/8/21.. Awak² semua due date bila 😀 jom share 😍 ##firstbaby #ingintahu #bantusharing

86 Balas

Due date sy 10/8 .. Tapi dah kuar tanda2 lendir berwrna coklat n merah .. Blm pg hospital lagi .. 😂 tgu btul2 pecah ketumban atau contration yg amat sakit tu.. Klo pg skrg kena tahan wad smpai 3 hari nt sana kena suluk kt vagina kita tu ..

3y ago

Seluk vagina sakit

sy due date 29/8/21.. tp kena bersalin awal 2 minggu sb ada GDM. mybe dlm 15/8..tunggu last scan 36 weeks ni baru doc bagi tarikh tetap utk admit.. semoga kita semua dipermudahkan..

misi ckp due 14/9/2021,,doktor ckp due 24/9/2021..apapun semoga dipermudahkan bersalin kelak.. inshallah,,amin..#firstbaby##baby september#🤲🤲☺️☺️

semoga dipermudahkan proses bersalin ya puan ..sy due date 5/8/2021 tp dah selamat bersalin normal pada 26/7😁..on 38weeks 3days ..

3y ago

semoga dipermudahkan proses bersalin sis ya ...

sy due 19/8/21 nie....excited mcm anak first ..semoga dipermudahkan urusan bersalin kte semua...dn jgnla ter over due lg.,.😆

15/8/21 .. bby ke4 ..moga dprmudahkan sgala urusan bersalin kita semua .. aamiin ..skrg pun dia duk main2 mngeras pulak ..

Saya due 31/8...tapi klau bb nk kluar awal dari due pon xpa... X larat nk tunggu lama2😅dah x sabar nk peluk bb😆

3y ago

Blom lagi.. Tapi sejak2 ni saya kerap buang air besar kadang cirit-birit.. Rasa sakit perut nk membuang tapi x banyak pon😅😅ada setengah ckp tu pon tanda2 jgk,xtau lah xdak pengalaman ank first. Skrg 36w

semoga dipermudahkan.. sy dah 37weeks dan due 21/8/21 tak tahulah awal ke lambat sbb first baby 😅

saya pn, 36w. due 19/8.. tp brsalin awal bln. 4/8, elektiv czer. moga dipermudahkn urusan kte semua..

same laa duedate kita . semoga urusan kita dipermudahkan . bby dah betul2 masuk laluan dah ni ....