Lewat 3 hari

Harini genap 3 hari lewat period. Period saya regular. Saya kahwin tahun lepas, tak pernah lg tak on time. Semua on time. Baru td saya buat UPT, tp negative. Last week nipple sakit. Saya tak pernah nipple sakit sebelum period, even cramp pun tak pernah. Tp sejak semalam saya terasa cramp & rasa pedih dekat bawah. Tp check upt, negative. Haih entahlah. Malas nak berharap sgt sebab every month jd stress buat test. Org kata jgn buat test selagi tak dtg period, jd saya tahan perasaan tu tak nak buat test sampai missed period, tp ni bila dah tak dtg period, tak ada pulak.

Lewat 3 hari
8 Balas

Saya bulan lepas pon mcm tu. Period lewat dlm 4/5 hari lepastu mcm spotting aje padahal period sentiasa on time. Then bila jumpa doc, katanya maybe stress. Yelah kdg kdg kite terlalu berharap sampai stress. This month pon lewat 9 hari, bila check semalam alhamdulillah positive pregnant 5w3d. Sis jgn terlalu stress ye ❤️ inshaAllah ada rezeki tu nanti.

sya pon sme lewat 3 hri period ...try lh cek mne thu ade pgi esok nye cek positif alhmdullh ni bby pertme...mule mls nk cek sbb mls nk berhrp dh sethun lebih jugk kwin setiap month cek x de thun ni bru ade alhmdullh rezeki sye..doa kn bby sye siht dn kuat mainnn 🥰🥰🥰

Symptoms2 smua ru eirher nak period or pregnant. Sbab hormon nak period and pregnant sama progesterone akan meningkat. Lagi 1-2 minggu blh try repeat upt kalau x period lagi

tunggu sampai tarikh period bulan dpn jgn cek buat mcm saya kalau dh lmaa tgok x dtg gak bru cek..dia kalau mgdung cek mlm pon pstf

dh kawin mmang hormon berubah.. kena santai jgn stress..

bgi sye normal je period lari sikit bulan puasa ni.

Awak pakai apss apa ni 😂

2y ago

Apps flo tu sis.. saya pun guna☺️

jgn stress