Creamy White Discharge

Saya regular period. Selalunya 28@29 dah period. Harini supposed due period. Sy pakai pantyliner sebab takut period. Terasa mcm basah ke dkt bawah. Bila check, creamy putih discharge ni. Saya tak pernah ada creamy putih discharge. First time. Selalu discharge sticky2. Dah test upt, tp negative.

3 Balas

inshaAllah ada tu sis. kalau period regular senang nk trace. kalau rasa x yakin tunggu lewat 3 hr baru try test

1y ago

jadi sis skrg pregnant ke?

selang 48jam boleh test upt balik

nnt cek upt