Tak period 4hari lewat.. Tapi upt negative

Tak period 4hari lewat.. Tapi upt negative.. Lepas bersalin bulan 12/21..3bulan period tak lewat..memang akan on time.. Tp bulan ke empat ni tiba2 lewat 4hari.. Badan rasa lemau sangat.. Tanda2 pregnant tu memang ada.. Tp upt negative.. Ada tak pernah alami mcm ni..

3 Balas

Sya pun dh lewat 4 hari..semalam Sya buat upt naik 2 line..C terang yg T pulak samar2..pagi tadi Sya buat lah lagi upt tiba2 negatif pulak, 1 Line je..keliru Sya di buatnya

2y ago

pening kan.. nnti share la pregnant ke tak..

lewat 4 hari tu awal lagi sis . Check after 2 weeks period late . Itu lebih better .

mcm mna sis skrg? pregnant x sis? lewat haid brpa upt positif