Cyst mengecil

Harini fully check up pasal cyst dgn hosp pakar..alhamdulillah semua ok.doc ckp cyst makin mengecil dan akan mengecil bila baby besar.lepasni just refer KK.excited sgt nampak anak mama dlm perut.doc tunjuk kepala kaki tgn.ayah dia pon teruja tgk & first time ikot check up..semoga semuanya baik² je.. #13w

7 Balas

Alhamdulillah. Ada amalkan apa2 ke utk cyst? Nak tanya. Ada rasa sakit2 tak area tmpt cyst tu berada? Sy pun ada. Next appt 16/10 harap makin memgecil. Risau kt baby. Doakan sy juga yaaaa.

alhmdulillah sy pun awal awal taw pregnant pom ade detect ade cyst tapi then dia makin mengecut... doa bnyk bnyk yeee sis moga kandungan kita sentiasa sihat... tc jugakkk 😍

5y ago

tq sis..itula doc ckp xpyh risau sbb cyst tu nk support bby..😘

doa yang baik baik amin

😌😌sabar ye sis

Alhamdulillah

Alhamdulillah . smoga baik2 sj

Aamiin