Sakit Perut

Harini firstime rasa perut sebelah kiri sakit sangat².. Sakit tu kejap hilang kejap datang balik, sakit macam senggugut.. Rasanya takde buat kerja berat, seharian baring sbb rasa lemas & muntah. . Usia kndungan baru 6 week lebih ... Ini first bby .. Ada tak momy yg mengalami sakit macam ni ?

2 Balas

Masuk wad balik sis.. Tadi dah balik rumah darah keluar mcm period .. Dr kata degupan jantung bby slow sikit berbanding petang tadi scan. Hhhu