37week6 day

Ada yang rasa macam saya tak sakit perut lepastu hilang. Lepastu sakit balik. Rasa macam senggugut macam tu. Mohon share pendapat sebab anak first .

2 Balas

contraction tu sis.. pantau masa dan kekerapan dia datang sis.. kalau semakin kerap dia datang and makin sakit berganda.. itu real contraction. terus siap2 mandi and ke hospital..

contraction. pantau kekerapannya. jika dah kerap dlm tempoh sama, atau ada tanda bersalin lain; keluar air ketuban dan blood show, pergi ke hospital terus

6mo ago

Syukur 👏🌻🌻🌻