Sakit apa?

Hai mommies..saya 25w1d ..harini perut saya rasa sakit sangat (bahagian atas perut).. Macam senak.. Kejap sakit kejap hilang.. Lepas tu sakit balik.. Nak buat keje pun xjadi sebab sakit.. Kenapa ya??

4 Balas

hai sis...sy pun pernah rsa mcm sis...doktor ckp...itu normal...baby nk mbsar so habis jd sakit bhagia ats perut bwah perut dkt pinggn...rsa skit dtg sekjp2 je..jgn buat kerja tlalu lama...sbb sy pun bru ank ptama...buat ptma kali..rsa mcm ni....🥰🥰🥰

tu might b false contraction tu .. tp must know exactly bape kerap die sakit .. sbb kalau sakit 5 minit sekali .. possibility tok bersalin .. kalau risau mase check up boleh tanye doctor

maaf puan sy kurang psti ttg ini..better puan g klnik n chck.. #TAPSupermoms

Saya selalu x selesa atas perut kalau terlebih makan je sis.