8minggu ++

Harini dpt result drah.. negative. Xde rezeki baby. Minggu ke 7 lbih kurg keluar drah mcm period tp x penuh pad, time kencing je byak kua. Terus pegi scan xnpk pape, doc ckp mgkin kndungan x mnjdi. Tp still x puas hti, esoknya pgi klinik lain doc suggest ubat kuat rahim n tgu lagi mgkin bby kecik sgt xnpk time scan. Hri ke4 drah merah cair xde dh pekat brtali. Hari ke8-9 dh mcm coklat2 je kua tu pon time kencing. Hari ke 6 bleeding tu test upt clear blue digital naik pregnant 2-3 w. Ingatkan still ade lagi kndungan, hari2 test upt strip tu tp samar2 je line dia naik. Masuk minggu ke 8+ pegi cek doc scan still x npk then mtk nk amik drah sbb nk confirm btl2 mngdung ke x.. Then result today adalah negatif. InsyaAllah rezeki baby nanti ada lah tu. Just share my experience 😄

1 Balas

Saya doakan awak supaya dapat baby suatu hari nanti. Awak banyakkan bersabar ya