Menghitung hari...

Harini dah 39w6d..due 21 april,hari selasa ni dah.. sampai skrg x sakit2 lagi perut.ni baby twin..risau jgk sbb doc mo & doc pakar pun ckp klu kembar ni biasanya 38w @ 39w dah bersalin dh.. huhuhuu

Menghitung hari...
10 Balas

Thank you all..sebenarnya dh selamat bersalin dh pun.alhamdulillah..baby pn skrg dh 2 bln + dh. Alhamdulillah bersalin normal tepat2 40w..hahaha..semua misi & doc terkezut sbb dpt bersalin cukup2 masa. 😂 Lg dorg terkejut bila baby keluar...dua2 besar..sorg 3.1kg,sorg lg 2.65kg.. agak besar la by baby twin. 😆Syukur dh selesai semuanya..

Alhamdulillah.. Tahniah sis bby twin.. Seronok duduk dlm perut mommynyer.. Hehhee.. Semoga dipermudahkan .. Amin

Tahniah sis..ats kelahirannya..mg bby n mommies nya selalu hndaknya..aamiin

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Comelnyaa ,best kalau dapat kembar .huhu

Tanda nak bersalin sis apa. Sakit perut ke..

4y ago

A'ah..mula2 sakit perut mcm mild contraction gitu. Pastu lama2 makin kerap & pecah air ketuban sdri..tu pn sbnrnya dh duk dlm wad shari sblm due.tp mujur la sakit natural sendiri & bersalin btul2 hari due.

Mcm mana buat mcm tu kalau twin ye

Semoga d permudahkan

Semoga d permudahkn

all the best mummy