Menghitung hari...

Harini dah 39w6d..due 21 april,hari selasa ni dah.. sampai skrg x sakit2 lagi perut.ni baby twin..risau jgk sbb doc mo & doc pakar pun ckp klu kembar ni biasanya 38w @ 39w dah bersalin dh.. huhuhuu

Menghitung hari...
10 Balas

Thank you all..sebenarnya dh selamat bersalin dh pun.alhamdulillah..baby pn skrg dh 2 bln + dh. Alhamdulillah bersalin normal tepat2 40w..hahaha..semua misi & doc terkezut sbb dpt bersalin cukup2 masa. 😂 Lg dorg terkejut bila baby keluar...dua2 besar..sorg 3.1kg,sorg lg 2.65kg.. agak besar la by baby twin. 😆Syukur dh selesai semuanya..