tips nk bg cpt bsalin?

Ada tips nk bg cpt bersalin x? Mcm2 dah buat.. Arini 39w 2days dah.. Xda tnda2 pun.. Biasanya anak2 yg sblm ni dah kuar [email protected] klu overdue.. Huhu

1 Balas

Ce bersama suami. Minta buang dlm. Memang xslesa. Sy rtu skdar utk minta buang dlm utk cptkan bukaan rahim. Esoknya trus jlan buka 2cm. Lusa tghri brslin. Time tu sy 39w 4h 😊

5y ago

Yeke.. Rase xselesa nk bersama sbb perut besar sgt dah tp boleh cuba tips ni.. Tq ye.. 😊