Strees 😔

Harini da 38w 2day .. menghitung hari nak bersalin . Semalam pulak husband excdent .. tunggu nk operation . Saya jadi tekanan dgn husband tkda . Siapa nak uruskan saya dan anak first dalam pantang nanti . Siapa jugak nk jaga suami 😔 . Semua kena sendiri . Sedih rasa kalau lepas besalin suami balik rumah mak dia . Saya pantang rumah mak saya . Saya tiba2 rasa terabai walau pn benda ni ujian Allah untuk kita suami isteri . Mcm2 bermain dlm fikiran saya . Doa kan semoga saya kuat melahir kan anak no 2 ni ya semua . Doa kan juga kesihat saya baby dan suami 😭

2 Balas

Allah. Beratnya dugaan puan. Semoga dipermudahkan urusan puan & suami🌹

Semoga puan tabah & kuat hadapi ujian drNYA.. 😿