Advice

Hi mommies. I sekarang 20weeks pregnant. lapar tu memang lapar lah kan. naik berat badan tu normal ke ? i naik sikit nurse dah bising and terus suruh i minum air gula sebab dia takut berat naik ada kencing manis ? any one can advice untuk maintain berat badan ?

1 Balas

🤔 sy pun Naik brat jga.. tp nurse tu okk ja.. xkata apa2

5y ago

Thats why lah 😭😭😭 saya dulu stay selangor. Nurse KK kat puchong suruh minum air gula 28 weeks. Mai pindah penang ikut husband so tukar KK sini. Jenuhhh nurse penang ni suruh minum air gula pulak minggu depan 😭