Berat Naik?

Harini checkup berat naik 0.6kg??. Tuu dalam tak berapa ada selera tuu. Dah takpasal kena refer KD selang sehari utk cek bp?. Mummy2 lain ada tak masalah berat mcmni?

20 Balas

Ala relax la... Awak naik sikit ja... Saya tiap minggu naik 1 kg... Tak menjawab dengan nurse.... Heheheheh.... Tak apa... Suami kata makan la... Awak makan bukan untuk seorang tapi unTuk anak... Jangan sbb nak kurus awak diet sampai anak tak dapat zat makanan yg diperlukan... Hehehheeh.... Alhamdulillah faham jugak laki aku ni

5y ago

Takbrpe nak rilek sis penat ulang alik klinik😂😂