kurang berat badan

Harini check up 4 bulan anak sy. Sedih sgt 200g je naik?. Anak sy nyusu gap dlm 2 jam sekali tp nyusu sekejap sgt lps tu tertido. Berak kencing semua ok. Sy xkejarkn anak bambam, cukup sihat sempurna berat bmi semua elok. Macam mana ye nk naikkn berat anak? Sedih sgt, sedihhhh?. Btw sy direct bf and housewife. Tak pernah pam.

2 Balas

Hi Assalamualaikum puan. Cuba puan check semula pemakanan seharian puan. Pastikan puan mengambil makanan yang sihat dan seimbang ya ☺️