Kandungan 9bulan

Harini baby masuk 37week. Normal ke sy rsa terlampau letih sdgkan sy xbuat apa².. dn panas sgt rsa smpai berpeluh peluh walaupun baru mandi

9 Balas

sama la saya pon..kdg nafas terasa sempot.. padahal baru sapu sampah..x buat kja lain lg..dgn pelohnyaa becerau🥵🥵x kira pg ptg siang malam panassss ja asa ...tu yg kerap² mndi tu tp pnas jgkk😌harap lepas bersalin nii jd normal blik la suhu bdan😅😊

2y ago

btul.. asik psg air cond naya pak karim 😆

Same lh sya pon. Siang kerja nk baring n tido je , letih badan padahal tk buat pape pon , pastu badan berpeluh bukan main , siang sama mlm pon sama berpeluh bukan main even bru lepas mndi pon🤣

2y ago

btul.. xlarat tu mcm masuk run 10km 😂

sama sis....sy dah 36weeks...badan rasa panas je kalau tido malam pon bepeluh peluh..masa anak 1st dulu x mcmni pon

same lah.. relaks² pun bdm berpeluh².. panasss

Sama macam saya masa pregnt anak ke 3😅

normal..volume darah semakin mningkat

Yup normal sis

normal sis..hehee

sama la