Nurse Datang Mengejut

Harini 20 minggu+ pregnancy... Kat Johor cuti, tengah santai2 mgemas rumah, tiba2 nampak kelibat Nurse 2 orang datang rumah.. Kelam kabut pakai proper sikit.. Haha.. Siap tanya Nurse tu 'akak ada call ke tadi? Kot tak perasan' Nurse tu cakap, tak.. Saja datang melawat... MasyaAllah, terkejut saya.. Anak pertama xde pun lawatan mcm ni.. Mommys ada pengalaman nurse datang rumah ke? ??

62 Balas

saya pon pernah kena. anak pertama dulu takde pon macam ni. la ni temgah pregnant anak no 2 la nurse habaq nk mai melawat. pelik jgk. ingtkn nanti time pantang tu baru die mai dtg tgok baby

Haha..johor kawasan mana tu.... Nurse kalau nak datang umah saya kene call dulu ye..kalu tak call...nurse tunggu la sampai benjanggut ye...saya ibu mengandung yg bekerja tak tentu masa ye..

okey lagi saya nurse datang terjah rumah hari tu x bgun lagi pastu mil kejut cakap nurse datang , hahahha terus cepat² masuk toilet cuci muka gosok gigi😂😂😂😂

Nurse pernah dtg rumah.2 kali..yg first tu sy xda rumah..jiran bgtau..yg second tu baru sy da umh..msa tu tgh mengemas ..dh la msa tu sy serabai..addoii..😂😂😂

Dulu sy pun ingt lps bersalin je nurse dtg rumah rupanya Ms preggy pun nurse dtg rumah, terima kasih nurse sbb sudi dtg tgk kami wlpn kdg2 x mandi lg hehee

Sy first tym dengar nurse melawat tym pregy😅😅😅..sy dh pregy kali ke3 blm pernah lg nurse dtng uma..mgkn sbb dlm buku pink tu tulis sy kje..

Ada ke mcm tu? Bukan kh biasa nurse infom Kita dulu sblm nk dtg...sy tk pnh kena nurse dtg mgejut, biasa dorang call atau wtsp awal2 klu nk dtg rmh.

Kita kena raya haji lps solat sunat, first time nurse dtg.. tkejutz kita hehehe Biasa 3 kali nurse kne datang rmh sblom bsalin. Nurse tu cakaplah.

Kalau nurse saya dia akan call dulu. Dia check kita dgn baby je mcm check dekat klinik. Tapi kalau mcm ni dipanggil lawatan rumah (LR)

Bestnya..sy buku pun xdpt lagi..tunggu nurse call utk p ambil buku semula..xsbar utk jumpa doc nak tahu perkembangan baby & kesihatan sendiri..